​Gulvafslibning og gulvafhøvling af alle gulve

​Er det blevet tid til gulvafslibning?

Jeg driver ALK Service og har stor ekspertise med både gulvslibning og gulvafhøvling af alle former for gulve for private og erhverv. Jeg har kunder i blandt andet Nibe, Himmerland og Støvring samt store dele af Nordjylland.

Renovering af gulve kræver professionelt arbejde

​Jeg laver alle former for afhøvling og afslibning af gulve, herunder både grov- og finslibning. Der kan være tilfælde, hvor gulvet er for nedslidt, hvis det for eksempel består af tyndt parket, men så finder vi frem til en anden løsning i fællesskab.

En finslibning fjerner de gamle overfladebehandlinger, hvorimod en gulvafhøvling også fjerner hakker, slitage og andre skader. I alle tilfælde bliver gulvet så smukt som nyt. Efter afslibningen kan gulvet efterbehandles med en lakering. Du kan også vælge lud eller olie.

Det er altid vigtigt at få fjernet alle tidligere gulvbehandlinger, når man skal slibe gulv. Samtidig skal man tage hensyn til, at gulve sjældent er helt plane. Det kræver erfaring, og derfor anbefaler jeg, at du vælger en professionel for at få det pæneste resultat ved en gulvrenovering.

Jeg er uddannet, professionel og har over 11 års erfaring fra branchen. Firmaet er 5 år gammelt. Du kan ikke få en bedre garanti. Jeg råder og vejleder altid kunderne, så de får den bedste løsning. Det er altid vigtigt for mig, at kunderne er glade.​

Hvad koster gulvafslibning?

Mine priser for gulvafslibning afhænger blandt andet af, hvor mange gange det skal slibes, herunder om det skal afhøvles. Dertil kommer overfladebehandlingen, men måske kan vi finde en billig løsning. Jeg kan give en fast pris pr. m2 for slibning af gulv, men det bedste er ofte, at jeg først kommer ud for at kigge på gulvet.

Få et tilbud på slibning og overfladebehandling

​Kontakt mig gerne for at høre mere, og jeg laver gerne et uforpligtende tilbud på gulvafslibning. Du kan ringe på telefon 22 40 61 31 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til mig på e-mail anders@alk-service.dk.​ Jeg tilbyder også gulvlægning af blandt andet vinylgulv og laminatgulv

kontakt os allerede i dag

drømmer du om nye gulve eller en opfriskning af de gamle?

Det er vigtigt at vælge de rette kvalitetsmaterialer. Er gulvet ridset eller ødelagt bemærkes det straks. Vi er specialister inden for alle typer gulvløsninger, og vi rådgiver om valg af gulvtype, kvaliteter og vedligeholdelse. Kontakt os gerne i dag, hvis du skulle stå og mangle et kvalitetsbevidst gulvfirma i Nibe eller omegn. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vurderet fem ud af fem baseret på anmeldelser fra Facebook.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

ALK Service

CVR-nummer: 35608419

Sandvej 2, 9240 Nibe

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2240 6131

E-mail: anders@alk-service.dk

Vi udfører gulvafslibning og gulvafhøvling, ​så gulvet bliver så smukt som nyt. Hos os får du en billig og serviceminded gulvafslibning, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Kontakt os i dag for et tilbud på gulvservice i hele Nibe og omegn. Vi servicerer både private og erhverv.