SALG OG LÆGNING AF VINYLGULV OG LAMINATGULV

Køb dine gulve af en ekspert på området

Skal du have et nyt og lækker vinyl- eller laminatgulv? Så er du kommet til det rette sted. Jeg har 10 års erfaring som gulvlægger, og nu har jeg udvidet min forretning, så jeg også forhandler gulve til gode priser. Dermed kan jeg være med i processen helt fra køb til lægning af vinylgulv og lægning af laminatgulv.

Nogle gulve er mere praktiske end andre – derfor skal du gøre dig tanker om, hvad du egentlig ønsker af det gulv, du vælger. Når jeg anbefaler folk at vælge lægning af laminatgulv eller vinylgulv, skyldes det, at det er en praktisk løsning, der passer til langt de fleste mennesker. Det er robuste gulve, der kan egne sig godt i et køkken såvel som på et badeværelse. Mine kunder er både privatpersoner og erhverv fra Nibe, Støvring, Himmerland og resten af Nordjylland.

Et gulv, der kan det hele

Mange forbinder vinyl- og laminatgulve med et mat og kedeligt gulv i institutioner eller kantiner, som ofte har et billigt look. Det er dog slet ikke sådan, det forholder sig længere – i dag kan man få vinyl- og laminatgulve med trælook, betonlook, fliselook m.m. Der er et utal af muligheder, hvorfor det også i stigende bliver brugt i private hjem og mange forskellige slags virksomheder.

Lægning af vinylgulv eller laminatgulv er derfor en perfekt løsning til dig, der ønsker et pænt, tidløst og robust gulv i dit hjem eller i din virksomhed.

Lægning af laminatgulv eller lægning af vinylgulv?

Hvad er vinylgulv, og hvad er laminatgulv? Der er nemlig forskel på disse to gulvtyper. Vinylgulve er et blandingsprodukt af bl.a. plastisk og råolie. Det føles mere varmt og blødt end laminat. Laminatgulve er en sammenpresning af genbrugstræ. De føles hårdere og afgiver mere støj. Uanset om du vælger lægning af laminatgulv eller lægning af vinylgulv, får du et gulv, der er utroligt let at rengøre og kompatibelt med gulvvarme.

Vil du vide mere? Kontakt mig

Vil du vide mere om mit udvalg, montering af vinylgulv eller montering af laminatgulv? Jeg står klar til en snak om dine muligheder til den pris, der er realistisk for dig. Kontakt mig for en billig pris på dit nye gulv! Så sender jeg dig et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

kontakt os allerede i dag

drømmer du om nye gulve eller en opfriskning af de gamle?

Det er vigtigt at vælge de rette kvalitetsmaterialer. Er gulvet ridset eller ødelagt bemærkes det straks. Vi er specialister inden for alle typer gulvløsninger, og vi rådgiver om valg af gulvtype, kvaliteter og vedligeholdelse. Kontakt os gerne i dag, hvis du skulle stå og mangle et kvalitetsbevidst gulvfirma i Nibe eller omegn. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vurderet fem ud af fem baseret på anmeldelser fra Facebook.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

ALK Service

CVR-nummer: 35608419

Sandvej 2, 9240 Nibe

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 2240 6131

E-mail: anders@alk-service.dk

Vi udfører gulvafslibning og gulvafhøvling, ​så gulvet bliver så smukt som nyt. Hos os får du en billig og serviceminded gulvafslibning, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Kontakt os i dag for et tilbud på gulvservice i hele Nibe og omegn. Vi servicerer både private og erhverv.