Salg og lægning af vinylgulv og laminatgulv

Køb dine gulve af en ekspert på området

Skal du have et nyt og lækker vinyl- eller laminatgulv? Så er du kommet til det rette sted. Jeg har 10 års erfaring som gulvlægger, og nu har jeg udvidet min forretning, så jeg også forhandler gulve til gode priser. Dermed kan jeg være med i processen helt fra køb til lægning af vinylgulv og lægning af laminatgulv.

Nogle gulve er mere praktiske end andre – derfor skal du gøre dig tanker om, hvad du egentlig ønsker af det gulv, du vælger. Når jeg anbefaler folk at vælge lægning af laminatgulv eller vinylgulv, skyldes det, at det er en praktisk løsning, der passer til langt de fleste mennesker. Det er robuste gulve, der kan egne sig godt i et køkken såvel som på et badeværelse.

Mine kunder er både privatpersoner og erhverv fra Nibe, Støvring, Himmerland og resten af Nordjylland.

Et gulv, der kan det hele

Mange forbinder vinyl- og laminatgulve med et mat og kedeligt gulv i institutioner eller kantiner, som ofte har et billigt look. Det er dog slet ikke sådan, det forholder sig længere – i dag kan man få vinyl- og laminatgulve med trælook, betonlook, fliselook m.m. Der er et utal af muligheder, hvorfor det også i stigende bliver brugt i private hjem og mange forskellige slags virksomheder.

Lægning af vinylgulv eller laminatgulv er derfor en perfekt løsning til dig, der ønsker et pænt, tidløst og robust gulv i dit hjem eller i din virksomhed.

Lægning af laminatgulv eller lægning af vinylgulv?

Hvad er vinylgulv, og hvad er laminatgulv? Der er nemlig forskel på disse to gulvtyper. Vinylgulve er et blandingsprodukt af bl.a. plastisk og råolie. Det føles mere varmt og blødt end laminat. Laminatgulve er en sammenpresning af genbrugstræ. De føles hårdere og afgiver mere støj.

Uanset om du vælger lægning af laminatgulv eller lægning af vinylgulv, får du et gulv, der er utroligt let at rengøre og kompatibelt med gulvvarme.

Vil du vide mere? Kontakt mig

Vil du vide mere om mit udvalg, montering af vinylgulv eller montering af laminatgulv? Jeg står klar til en snak om dine muligheder til den pris, der er realistisk for dig.

Kontakt mig for en billig pris på dit nye gulv! Så sender jeg dig et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Få et uforpligtende og gratis tilbud her

Vi stiller gerne vores erfaring og faglige indsigt til rådighed, når I skal have nye gulve eller de eksisterende skal vedligeholdes.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 72 timer.